Podcast de carte şi conduită creştină

Despre

Este Scris Podcast e un canal de comunicare modern gestionat de Adrian Tămăşan care îşi propune să ajute pe cei ce cred în autoritatea celor scrise să discearnă între ceea ce merită considerat să aibă autoritatea cuvântului scris şi ceea ce este de fapt maculatură, părere îndoielnică, nefondată, erezie şi orice altceva decât o autoritate. Adrian crede în autoritatea Sfintei Scripturi şi în puterea Cuvântului lui Dumnezeu. De asemenea, crede că autoritatea textului scris poate constitui o provocare pentru oricine, atâta vreme cât astăzi este mai uşor şi mai ieftin ca orcând să scrii orice ţi-ar plăcea să scrii. 

De aceea, autoritatea textului scris este premisa de la care pleacă acest podcast. 

Titlul ESTE SCRIS a venit de la ideea că în timpul ispitirii lui Isus şi Acesta, dar şi Satan deopotrivă au folosit expresia este scris, făcând referire la acelaşi material scris, adică Scriptura, dar dintr-o abordare diferită. Aşadar, dincolo de autoritatea textului scris stă mai straşnic autoritatea şi autenticitatea interpretării. 

 

Podcastul Este Scris va fi publicat săptămânal, în jurul orei 14 în fiecare Duminică având două părţi principale:
1. Un comentariu referitor la un pasaj al Scripturii a cărui autoritate şi interpretare trebuies comentate şi lămurite
2. O prezentare de carte care merită citită
Oridecâte ori se va putea vor fi dialoguri cu invitaţi, fie pentru prima fie pentru a doua parte, fie pentru ambele.
Adrian a produs începând cu 2015 peste 500 de episoade podcast în cadrul mai multor canale de podcast şi cu tematică religioasă, dar şi în domeniul tehnologiilor de acces cât şi a problemelor nevăzătorilor, el însuşi fiind nevăzător.
De asemenea, Adrian este absolvent de Teologie Didactică al Universităţii Aurel Vlaicu din Arad şi predicator cu o vechime de mai bine de 25 de ani.

%d